4 april Wereld Zwerfdierendag

Je bekijkt nu 4 april Wereld Zwerfdierendag

Deze dag staan we – intussen met 80 landen – stil bij de meer dan 600 miljoen zwerfdieren wereldwijd! Veel van onze eigen honden en katten hebben het harde zwerversbestaan gekend. Ze komen in de meest erbarmelijke toestanden aan in ons rescue-center … Als ze dat geluk al hebben!

Daar waar de honden in Spanje het al zwaar te verduren hebben, is het met de katten minstens zo slecht gesteld. Het laten castreren of steriliseren van een kat vindt in dit deel van Spanje zelden plaats. Het gevolg is een enorm overschot aan nestjes die massaal in de meest erbarmelijke omstandigheden worden gedumpt en aan hun lot worden overgelaten.

Op de berg van ACE|SHIN leven een 150-tal katten die meestal verwilderd zijn, maar wel dagelijks eten, drinken en als het nodig is medische verzorging krijgen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk kattenpopulaties te castreren/steriliseren en aborteren. Velen hebben hier een goed leven.

Wilt u vandaag op Wereld Zwerfdierendag iets extra’s voor hen doen? Steun dan onze Poezenberg met een éénmalige gift. Dit kan via:

  • Overschrijving op onze bankrekening:
    ES74 0081 0619 5800 0145 7846 ten name van Animal Care Espana Honden In Nood
  • Via onze website met o.a. Ideal/Bancontact/Creditcard: https://ace-charity.org/wereld-zwerfdierendag-2022

Wilt u structureel iets doen? Denk dan eens aan virtuele adoptie: https://ace-charity.org/virtuele-adoptie/. Ook wilde katten die niet meer plaatsbaar zijn kunt u altijd nog op afstand fosteren. Middels een vast bedrag per maand sponsort u de verzorging van uw ‘eigen’ fosterkat.

Meer info Poezenberg: https://ace-charity.org/poezenberg/

Reeds online gedoneerd: € 65,00


Totaal


, 4 april Wereld Zwerfdierendag
, 4 april Wereld Zwerfdierendag