Rocky,… Wij waren zijn laatste hoop,…

Adopteer hond Rocky

Zo gaat het vaak als het op betalen aankomt,… Mensen willen wel een hond maar er mag niets mee gebeuren, er mogen geen kosten aan komen,… Zo verging het ook Rocky, een prachtige Belgische Herder, maar vooral een geweldig lief en aandoenlijk karakter1

Zijn baasjes stonden aan de poort met hun hond, onwetend en braaf aan hun zijde,… Hij zou aangereden zijn geweest,… En dat leek ook zo, maar ze hadden het geld niet om hem te opereren,… Ze kregen onze gegevens door als oplossing,.. Wij gaan dat niet betalen, wij kunnen dat niet, willen jullie hem redden anders moeten we hem inslapen,… En zo kwam hij naar ons,… Rocky had pijn en werd per spoed geopereerd. De operatie koste ons 900 euro zonder opvolgende onderzoeken,… Gelukkig mogen we in termijnen betalen, want wachten konden we niet omwille van de ernst van de breuk. 

Rocky stelt het ondertussen veel en veel beter, is een crème van een hond, geliefd en graag gezien door iedereen. Hij kijkt je aan met zijn trouwe ogen en laat je nooit meer los,… Bijna was hij ingeslapen omdat hij aangereden werd, zonde dat mensen zo weinig voorzorgen nemen,… Rocky is een schat, een hartelijke en oprechte, correcte hond! Wie deze lieverd in huis haalt, haalt een parel in huis, zeker weten,… Wat een zalige hond!!!

https://ace-charity.org/honden/honden/20041/