Queen, haar baasje kreeg kanker …

Je bekijkt nu Queen, haar baasje kreeg kanker …

Ze is een voorbeeldig lief en goed Herdertje, amper drie jaar oud,… Haar bazinnetje stond hier aan de deur, met tranen in de ogen van echt verdriet,… Haar vader was ernstig ziek, opgenomen met kanker, en ze konden hoe graag ze ook wilden niet meer voor Queen zorgen. De dagelijkse ziekenhuisbezoeken en zware behandelingen, in combinatie met de zorg voor haar huishouden, kon het vrouwtje niet aan,… Ze vroeg of wij haar een andere thuis konden zoeken, waar mensen meer tijd hebben voor Queen, want dat verdient ze.

Ze is goed opgevoed, is gewoon om binnen te leven, gehoorzaamt goed en is enorm gehecht aan haar baasjes,… Ze heeft het momenteel erg moeilijk want zij begrijpt deze nieuwe situatie uiteraard niet,… Haar bazinnetje brengt nog steeds rijst met kip omdat Queen daar zo gek op is. Ze is sociaal met andere honden, goed met mensen en kinderen. Ze heeft een lieve goede inborst en is een prachtige hond om te zien. 

Wat wij willen voor Queen is een thuis waar ze alleen is of met één andere hond, waar een tuin is en mensen die tijd hebben voor haar. Ze moet binnen leven en bij de familie horen, zij is geen buitenhond, maar een trouwe metgezel die altijd bij je wil zijn, en ook ’s avonds mee op de bank wil aanschuiven.

https://ace-charity.org/honden/honden/20228/