Maxim, een grote deugniet, maar een klein hartje …

Je bekijkt nu Maxim, een grote deugniet, maar een klein hartje …

Maxim werd gered van een dodenstation, graat- en graatmager, waarop ze als geschenk gegeven werd aan een mama die haar heel graag zag, maar haar eigenlijk niet aankon,… En zo kwam Maxim uiteindelijk bij ons terecht,… Ze is een heerlijke lieve schat, en zolang je bij haar bent, de meest trouwe, brave en loyale metgezel. Maxim heeft echter verlatingsangst en kan niet los lopen, maar ze gaat wel graag mee in de auto,… Ze is bijna een perfect hondje behalve deze twee problemen. 

Ze is zindelijk in huis, sociaal met de andere hondjes, kan met katten, is gehoorzaam in huis, en leert vlug want ze is een slim hondje. Ze speelt en ravot graag en heeft zeker haar dagelijkse beweging nodig. Mensen die niet (vaak) van huis gaan, en graag veel gaan wandelen, kunnen zeker aan Maxime denken. Zij kan nog niet alleen blijven, maar hier wordt aan gewerkt. En als ze los loopt gaat ze haar neus achterna, net als elke Podenco.

Maxim is een schat van een hondje, een makkelijk mee te nemen formaatje,… Ze is elegant gebouwd en heel lenig, het is een kleiner Podencootje. Wie geeft haar een heerlijke thuis voor het leven?