Maxi, onze grote sterke Dobermann …

Honden ter adoptie

Maxi is al even bij ons, deze flinke Dobermann die het een beetje laat hangen omdat hij niet begrijpt dat er niemand voor hem komt,… Hij is best een grote hond en een Dobermann is hart en nieren. Zijn verzorgers zijn stapelgek met hem en hij met hun maar ze willen hem zo graag dat geluk van een goede thuis gunnen. Mensen die het ras kennen zouden hem heel graag zien, want Maxi is een schat van een hond die alles zou doen om ergens bij te mogen horen. 

Hij is een stevige bink en kan wat dominant zijn maar daar kan je zeker aan werken. Sinds hij bij ons is leren we hem samen wandelen met andere honden en het gaat steeds een stukje beter. Maxi is een gevoelige ziel en we zien hem achteruit gaan,… Altijd in zijn kooi, hij mag dan wel elke dag uit zijn hok samen met zijn verzorger maar daarna is het toch weer “in de kooi”,…

Wij zoeken dringend een liefhebber van dit ras die het tij doet keren voor onze Maxi, hij is er meer dan ooit aan toe. Mogen wij vragen hem zoveel mogelijk te delen, ook op de specifieke pagina’s van het ras? Misschien staat er dan eindelijk iemand op voor Maxi, die we hebben gered uit een vreselijk dodenstation,… Wie weet vinden we dan dat plekje van geluk voor hem!!

https://ace-charity.org/honden/honden/18879/