Een gewone, wit rosse spinner …

Je bekijkt nu Een gewone, wit rosse spinner …

Hij werd gevonden op straat waar hij iedereen achterna liep in de hoop met iemand mee te mogen,… Weken en weken zagen mensen hem in de buurt, smekend om een baasje dat om hem zou geven. Maar geen mens sloot hem in het hart,… Enkele mensen die voor de kolonie zorgden, verspreidden hem over het hele internet, aub, red onze rosse kater,… Echter, tevergeefs,… Ook hier vonden ze geen kloppend hart voor onze lieve jongen. 

Uiteindelijk vroegen ze of wij hem alstublieft konden redden want hij paste totaal niet in de kolonie, hij was absoluut geen straatkat,… En zo deed Garfield zijn intrede bij ons,… Vuil, vermoeid, en weggekropen in zijn hoekje,… Hij had een vreselijke honger maar durfde niet naar zijn bakje te gaan,… Tot hij plots de klik maakte dat hij veilig was,… Zijn lieve koppie ging spinnend heen en weer, hij was veilig,… En hij is er zo dankbaar om, want het straatleven heeft deze lieve kat enorm getekend,…

Garfield is sociaal en lief met andere katten maar kan ook kat alleen zijn. Hij is een stevige kat, een echte Garfield, maar een knuffelaar van de bovenste plank en zeker… een beste vriend!!!

https://ace-charity.org/katten/katten/20230/