Dierenverzekering

Je bekijkt nu Dierenverzekering

Waarom je huisdier verzekeren?

Als rescue organisatie weten wij dat de kosten aan dierenzorg enorm kunnen oplopen. Het welzijn van onze dieren heeft de hoogste prioriteit. Een ACE|SHIN hond of kat die naar een ‘Gouden Mand’ reist heeft in de refugio een medische behandeling doorlopen. De informatie over deze behandeling kunt u nalezen in het menu ‘Adoptie Info’ .

ACE|SHIN is geen dierenwinkel. Het is als rescue organisatie onmogelijk om de dieren in onze opvang op alle ziektes te controleren of een garantie te geven dat uw adoptiehond of -kat gedurende zijn leven ongeschonden door het leven zal gaan.

Wij krijgen regelmatig de vraag of het verstandig is om een verzekering af te sluiten. Het afsluiten van een dergelijke verzekering is slechts een advies. U bent hier niet toe verplicht. Als rescue organisatie benadrukken wij het adoptiecontract goed in u op te nemen. In het menu ‘Adoptie Info’ leest u welke medische behandeling ACE|SHIN honden en katten standaard ondergaan en welke behandelingen in de adoptiebijdrage is opgenomen.

Aanbeveling voor adoptanten in Nederland

Om u op weg te helpen hebben wij ons georiënteerd langs verschillende dierenzorgaanbieders en daarbij zijn wij uitgekomen bij Ohra Dierenverzekering (voorheen Proteq, Proteq Dier & Zorg of Reaal Dier & Zorg). Bij de keuze van aanbeveling heeft ACE|SHIN duidelijk bij de aanbieders te kennen gegeven waarde te hechten aan een partij die empathie heeft voor dieren die middels adoptie uit het buitenland komen, een partij die begrijpt hoe gevoelig het stigma is op een organisatie als ACE|SHIN. Adoptie uit het buitenland moeten wij namelijk vaak verdedigen. Wij hebben Ohra hierin als partner gevonden.

Verzekeraar met gespecialiseerd huisdierenteam

Het aanbieden van een goede ziektekostenverzekering voor honden en katten is een vak apart. Daar is veel kennis en kunde voor nodig. Daarom heeft OHRA een uitgebreid team van OHRA-medewerkers dat zich enkel en alleen bezighoudt met de huisdierenverzekering. Zij handelen hiervoor dagelijks alle telefoontjes, whatsappberichten en claims af. Vaak hebben ze zelf een hond of kat, en sommigen hebben jarenlang in een dierenartspraktijk gewerkt. Zij weten dus wat je meemaakt als je hond of kat ziek is of een ongeluk heeft gehad. Daarnaast is OHRA de grootste dierenverzekeraar in Nederland.

Hoe werkt een huisdierenverzekering?

Je huisdier is onderdeel van je gezin en verdient de beste zorg. Stel je hond eet per ongeluk z’n piepende balletje op of je kat wordt plotseling ziek. Met een huisdierenverzekering ben je verzekerd voor de meest voorkomende medische kosten voor je hond of kat. Sluit je een huisdierenverzekering af voordat je hond of kat 7 jaar wordt, dan heb je de zekerheid dat je je maatje de beste zorg kunt geven, ook als je hond of kat straks senior is. Dat scheelt veel zorgen nu en in de toekomst. Wel zo prettig.

Bij verschillende aanbieders kun je kiezen uit verschillende ziektekostenpakketten. Bij de huisdierenverzekering van OHRA zit in ieder pakket standaard:

  • een consult bij de dierenarts
  • onderzoeken zoals echo-, röntgen-, bloedonderzoek, MRI bij noodzakelijke operaties
  • medicijnen
  • euthanasie

Wil je meer zekerheid? Dan kun je de huisdierenverzekering aanvullen met extra dekkingen.

Online je factuur declareren

OHRA maakt het graag zo gemakkelijk mogelijk voor je als klant. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig online declareren. Je ontvangt dan je vergoeding binnen enkele dagen op je rekening.

Meer weten over de OHRA Huisdierenverzekering of direct een verzekering afsluiten?

Sluit u een polis af voor een hond of kat van ACE|SHIN? Doe dit dan via onderstaande banner. Ohra doneert een percentage van iedere aanvraag direct aan ACE|SHIN!

 

, Dierenverzekering