Poezenberg

Daar waar de honden in Spanje het al zwaar te verduren hebben, is het met de katten minstens zo slecht gesteld. Het laten castreren of steriliseren van een kat vindt in dit deel van Spanje zelden plaats. Het gevolg is een enorm overschot aan nestjes die massaal in de meest erbarmelijke omstandigheden worden gedumpt en aan hun lot worden overgelaten.

Op de berg van ACE|SHIN leven een 150-tal katten die meestal verwilderd zijn, maar wel dagelijks eten, drinken en als het nodig is medische verzorging krijgen. Daarnaast proberen wij zoveel mogelijk kattenpopulaties te castreren/steriliseren en aborteren.

Velen hebben hier een goed leven. Overal staan huisjes, krabpalen, eten en vers water, mandjes en gezellige hoekjes waar ze zich in kunnen nestelen. Kortom, ze hebben het niet slecht.

Naast de verwilderde katten, worden er ook huiskatten over het hek gegooid of in een doos bij ons afgezet. Na een uitgebreide screening op gedrag en gezondheid, proberen wij een nieuw thuis voor hen te vinden. Deze katten worden aangeboden onder “Kat ter adoptie”. Wilt u spullen inzamelen voor onze katten? Kijk dan even onder “help mee/inzameling” voor meer informatie.

Foster op afstand

Wilde katten die niet meer plaatsbaar zijn kunt u altijd fosteren op afstand. Middels een vast bedrag per maand sponsort u de verzorging van uw ‘eigen’ fosterkat.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Chris Langendries, chrislangendries@hotmail.com

Donate

donate

The website of ACE | SHIN makes use of cookies.